ПОРЕДЕН ПРОВАЛ ЗА ПОРТНИХ! ЛИШИ ВАРНА ОТ 1000 РАБОТНИ МЕСТА! КИТАЙСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ОТИВАТ В БУРГАС!

March 6th, 2016 | by vencio1980
ПОРЕДЕН ПРОВАЛ ЗА ПОРТНИХ! ЛИШИ ВАРНА ОТ 1000 РАБОТНИ МЕСТА! КИТАЙСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ОТИВАТ В БУРГАС!
градска инфраструктура
0

Сред гостите са бяха представители на Китайската банка за развитие, ръководители на Международните китайски железници, на държавната компания по международни превози по вода COSCO, на държавната компания CCCC International, която се занимава с изграждане на пътна инфраструктура, дипломати.

Кметът на Варна Иван Портних тогава смело се похвали как е посрещнал китайската делегация и какви бизнес начинания имала тя за Варна. За това фейсбук кмета получи дежурните няколко хиляди лайквания и ” Браво Кмете ”. Това разбира се само за голи обещания ,без видими резултати. Резултатът  след две седмици е друг. Китай НЯМА ДА ИНВЕСТИРА ВЪВ ВАРНА, А В БУРГАС !  Пореден удар за Варна и нови възможности за Бургас. Инвестициите на китайците ще доведат до хиляди работни места в Бургас и региона , ще подобрят инфраструктурата на града и неговото стратегическо значение в черноморския регион. Тук е редно кмета да даде информация как е завършила тази среща, какво е предложил или ПОИСКАЛ той от китайците и защо не е постигнал успех след като е провел уж много ползотворни разговори. Кога ще даде отчет какво е свършил по конкретната работа с китайските инвеститори и защо те са предпочели Бургас пред Варна!

Кмете чакаме отговор ! Стига само с ЩЕ -канки! Искаме конкретни резултати, конкретен отчет за свършена работа а не крадени снимки!

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook