ПРОТЕСТ НА ВАКСИНИРАНИТЕ „АНТИВАКСЪРИ“. НЕ НА КОВИД МЕРКИТЕ ИЛИ ЗАХРАНКА ЗА НАИВНИЦИ

February 2nd, 2022 | by vencio1980
ПРОТЕСТ НА ВАКСИНИРАНИТЕ  „АНТИВАКСЪРИ“. НЕ НА КОВИД МЕРКИТЕ ИЛИ ЗАХРАНКА ЗА НАИВНИЦИ
горещи теми
0

Кой всъщност е Костадин Костадинов ? Всички се питат това през последните дни в България. Повод за това е протеста ,който партията му организира утре в София срещу Ковид мерките на правителството.

Завършил Великотърновския университет, бивш член на ВМРО, Атака, НФСБ, Движение 21, Нова Сила и още няколко формации, тази политическа пчеличка е редовен кандидат за постове във Варна през последните 20 години. Дългогодишен общински съветник в Морската столица и директор на музея в Добрич през управлението на неговите уж политически врагове от ГЕРБ. Редовно търсещ изява и електорат който да яхне, организирал десетки протести във Варна, на които винаги е бил център на вниманието.

Задържаха Костадин Костадинов от "Възраждане", конвоират го към Варна -  ОБНОВЕНА - Flashnews

Както и тогава, сега Костадинов отново яхва поредната вълна! Този път агресията му е насочена срещу т.н „Експериментална течност“ или научно казано- ваксината срещу Ковид -19. Репортажа на БТВ показа всъщност голяма част от лицемерието на тая партия ,чиито депутати са се боцнали именно с тази „ течност“. Секретарят на партията Николай Дренчев стигна до там  да твърди ,че само с пистолет опрян до главата му може да се ваксинира. Същият се оказа ,че е с ваксина от 5 месеца !

НЕ на Ковид мерките? Музика в ушите на мнозина, особено в Държава с изключително нисък процент на ваксинация. Критична риторика към здравните мерки и ограничения е лесно да се прави, но какво предлага Възраждане ? Как да се справим с кризата ? Отговор няма да получите , защото за тях криза няма. Та това е само едно грипче .

Звездата на Волен Сидеров залезе, но сега изгрява нова . Костадинов си служи със същите методи и тактики като Сидеров- протести, провокативни сблъсъци с полицията,креслив национализъм, призиви за напускане на НАТО и ЕС. Сега обаче се кани да направи нещо много по-опасно. Да събере стотици или дори хиляди хора един до друг( по-голяма част от които сигурно са неваксинирани ). Тук вече не говорим само за елементарен популизъм , тук става въпрос за извратена представа за политическа отговорност или по-скоро за липса на такава.

Костадинов е една деструктивна машина за гласове, търсеща наивници с елементарен популизъм. Такъв какъвто проповядваше , когато искаше да връща субсидията преди няколко години, а изведнъж се сдоби с луксозен палат за 300 000 и нова кола за 80 000 лв.

къща

В момента върши идеална работа на Борисов, атакувайки новото правителство и държавата.

Коментари

Коментари

Comments are closed.

Facebook